Fifa-Derby

Meciurile din ligi trebui jucate pana pe 18.06.2010 ora 20:00


  Regulamentul FiFa Derby

  Distribuiţi
  avatar
  Legione23
  Admin

  Mesaje : 70
  Data de inscriere : 30/05/2010
  Varsta : 28
  Localizare : Bucuresti

  Regulamentul FiFa Derby

  Mesaj Scris de Legione23 la data de Dum Mai 30, 2010 6:21 am

  Capitolul 1 (Reguli generale)

  Articolul 1. Odata cu inregistrarea pe forum, fiecare user FiFa Derby trebuie sa fie de acord cu regulile si sanctiunile primite din cauza nerespectarii lor. Aici se promoveaza in primul rand seriozitatea si dupa aceea valoarea unui jucator. Participarea in FiFa Derby este un privilegiu, nu un drept. Fiind un forum privat, ne rezervam dreptul de a refuza inscrierea anumitor jucatori.
  Articolul 2. Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza totdeauna bunul simt si buna functionare a forumului.
  Articolul 3. Pentru orice incalcare a regulamentului participantul este avertizat cu un warn si o eventuala depunctare. La 3 warn-uri acumulate, contul este suspendat.
  Articolul 4. Sunt interzise conturile multiple. Daca aveti doua conturi pe acelasi IP, trebuie sa anuntati in prealabil Administratorul si sa dovediti faptul ca sunt doua persoane diferite. In caz contrar, ambele conturi vor fi sterse.
  Articolul 5. Contestarea unui warn poate duce la un al doilea.
  Articolul 6. Participantul este sanctionat suplimentar fata de sanctiunea primita in mod normal daca invoca motivul "nu stiam ca nu am voie".
  Articolul 7. Nu va faceti dreptate singuri sau veti fi sanctionati in egala masura cu vinovatul.
  Articolul 8. Aveti datoria de a citi toate anunturile administratiei trimise pe Messenger. Plangerile ulterioare nu vor fi luate in considerare (ex: "Nu am stiut ca ati schimbat asta").
  Articolul 9. Regulamentul poate fi modificat in orice moment, iar fiecare participant are datoria de a vizita periodic acest topic.
  Articolul 10. Nu va amestecati in problemele Administratiei si/sau in rezolvarea lor si nu contestati fara rost deciziile luate de organizatori.
  Articolul 11. Deciziile Administratiei sunt definitive si irevocabile.
  Articolul 12. Staff-ul nu este obligat sa raspunda la alte intrebari inafara de cele adresate in legatura cu modul de desfasurare al sezonului curent. Pentru celelalte intrebari sau reclamatii, exista topicul Reclamatii si sanctiuni, unde un membru al staff-ului va va raspunde in maxim 24 ore.
  Articolul 13. Orice reclamatie trebuie insotita de dovezi concrete, sau nu va fi luata in considerare.

  Capitolul 2 (Reguli legate de discutiile dintre participanti)

  Articolul 1. Discutiile de pe forum (inclusiv sistemul de mesagerie privata) sau de pe Messenger trebuie sa fie civilizate si lipsite de injurii, insulte, atacuri la persoana etc. (indiferent de rezultate) ATENTIE: Cel ce instiga la scandal e sanctionat in mai mare masura decat cel care raspunde cu insulte, injurii etc.
  Articolul 2. Marimea maxima a scrisului permisa pe forum este 16. Mesajele vor fi sterse in cazul incalcarii regulii.
  Articolul 3. Cand postati un mesaj pe forum, avem pretentia sa folositi o limba romana corecta din punct de vedere gramatical (fara cuvinte precum sh, cf, cmf, brb sau alte prostii de genul asta).
  Articolul 4. Sunt interzise off-topicul, spam-ul, postarea unui singur cuvant sau unei singure iconite emotive, flood-ul, postarea insultelor, atacurilor la persoana sau ofenselor aduse altor persoane active pe acest forum etc. Aceasta regula se refera atat la forum cat si la sistemul intern de mesagerie.
  Articolul 5. Comentariile de prisos vor fi sterse si veti fi atentionat. Asigurati-va ca nu comentati doar de dragul folosirii tastaturii (aici se includ si commenturile de gen "tare!", "are dreptate", "ban", "bulannn" etc ; nu intereseaza pe nimeni astfel de pareri).
  Articolul 6. Sunt interzise in semnatura, nick sau avatar, link-urile catre alte site-uri pentru castiguri de orice fel (materiale ori fiind în cautare de trafic) sau pentru orice fel de reclama, imaginile mari ce strica aspectul paginii, cu continut pornografic, religios, cruzime fata de oameni si animale sau care aduc ofensa convingerilor si parerilor altor membrii ai forumului, sau materiale pentru care nu aveti drepturi de autor. Ne rezervam dreptul de a modifica semnaturile si avatarele daca incalca aceste conditii. Acestea se accepta doar daca aveti permisiunea din partea unui administrator.


  Capitolul 3 (Reguli legate de disputarea meciurilor)

  Articolul 1. Este interzisa folosirea vreunui patch in competitiile noastre.
  Articolul 2. Pentru fiecare meci castigat se acorda 3 puncte, 1 punct pentru egal si 0 puncte pentru infrangere.
  Articolul 3. Jucatorii care joaca de pe ipuri ce nu le permit sa dea HOST pot sa se inscrie, fiind insa obligati sa foloseasca cea mai noua versiune de Hamachi, pentru a putea juca meciurile cu ceilalti jucatori aflati in aceasi situatie. Daca conexiunea prin Hamachi nu se poate stabili, meciul va fi considerat nul, iar rezultatul este tras la sorti.
  Articolul 4. Jucatorii au obligatia de a se prezenta la meciurile oficiale si de a le disputa, in caz contrar acordandu-se rezultat la masa verde in favoarea adversarului.
  Articolul 5. Daca ambii jucatori au fost prezenti pe messenger, dar nu au disputat meciul pana la termenul specificat, meciul va fi anulat fara posibilitate de rejucare.
  Articolul 6. Un jucator care nu joaca un anumit numar de meciuri pana la o data specificata de Administratie, va fi inlocuit.
  Articolul 7. Jucatorii care vor sa se retraga sau care sunt exclusi si care au jucat cel putin jumatate din meciurile existente, vor pierde restul meciurilor cu scorul de 1-0 sau vor fi inlocuiti in cazul in care sunt variante.
  Articolul 8. Combinatia Q+W e permisa doar din jumatatea adversa. Sunt interzise cornerele batute pe bara sau direct pe spatiul portii. Folositi Fraps (Se gaseste gratuit pe internet) pentru a da mai usor print screen-uri in timpul meciului.
  Articolul 9. Fiecare jucator este responsabil de respectarea setarilor obligatorii.

  - Half Length: 6 Min
  - Difficulty Level: World Class
  - Goalkeeper Difficulty: World-Class
  - Game Speed: Normal/Fast
  - Injuries: off
  - Offsides: on
  - Bookings: on
  - Time/Score Display: On


  Articolul 10. Conexiunea partidei
  - Articolul 10.1. In cazul intreruperii unui meci din cauza unei conexiuni slabe, se va tine cont de minutele jucate si de scorul inregistrat in acel moment. Spre exemplu un meci intrerupt in minutul 20, se va relua si se va juca pana in minutul 70+3 minute de prelungiri, (in nici un caz nu se va proceda la pasarea mingii intre jucatori in primele 20 de minute). Dupa insumarea celor 90 de minute, scorul se va cumula si se va determina rezultatul final al partidei. In cazul in care un jucator primise o eliminare inainte de intreruperea conexiunii, se va recreea situatia – imediat din acel moment urmand a se juca minutele restante. Daca in momentul intreruperii conexiunii, unul din jucatori era intr-o situatie clara de a inscrie un gol, organizatorul poate acorda gol din oficiu.
  - Articolul 10.2. Pentru afisarea mesajului "Conection with other player have been lost" in momentul sutului spre spatiul portii, NU este vina niciunui jucator, ci doar o nesincronizare intre conexiunile voastre.
  Pentru o calitate satisfacatoare a conexiunii, este recomandata inchiderea tuturor programelor ce folosesc internetul (messenger, internet explorer etc.). De asemenea inaintea meciului, puteti da un restart calculatorului sau cateva refreshuri dupa inchiderea tuturor programelor inutile.

  - Articolul 10.3. Daca un jucator paraseste meciul din cauza diferentei de goluri, scorul ramane cel din teren +3 goluri in favoarea celui care conducea. (Regula valabila pentru meciurile intrerupte inainte de minutul 75)
  Articolul 11. La sfarsitul fiecarui meci, jucatorul invingator va posta rezultatele corect, precizand numarul etapei.
  Articolul 12. Falsificarea rezultatelor este interzisa. Cazuri de falsificare a rezultatelor:
  - Articolul 12.1. Trecerea unui rezultat al unui meci care nu corespunde cu cel din teren.
  - Articolul 12.2. Trecerea unui rezultat al unui meci care nu s-a jucat.
  Articolul 13. In cazul dovedirii unui blat, invinuitii vor primii warn.

   Acum este: Mier Oct 17, 2018 1:06 am